Master Classes


Digitaliseringen er både en teknologi og et  begreb – ligesom det er en måde at tænke om verden på. I fem Master Classes sætter vi fokus på, hvordan fremtidens kontorer og arbejdspladser ser ud – set i lyset af digitaliseringen.


DE FEM MASTER CLASSES:

  • afvikles i henholdsvis august, september, oktober,  november og december på Danmarks Medie- og  Journalisthøjskole i København
  • ledes af Carsten Corneliussen (strategix.dk), der er analytiker, strateg, forfatter og siden 1970’erne har fulgt den digitale udvikling på nærmeste hånd 
  • vil hver især vare mellem 3 og 4 timer
  • består typisk af et oplæg fra en ekspert – kombineret med spørgsmål, debat, mindre gruppearbejder o.l. Det er ikke ”kun” fem foredrag med kompetente mennesker

Hovedoverskriften er ”Fremtidens kontorer og arbejdspladser”.

Og de fem ”kapitler”, der skal føre os omkring emnet, er:

  • Det digitale mindset: ”The Big Picture”, udviklingstrends, disruption i brancherne, økonomien og de politiske vilkår
  • De digitale infrastrukturer og nye værktøjer: ”Internet of Things”, cloud computing, big data, apps, sensorer, 5G mv.
  • ”En verden uden papir?”: virtuel digital tilstede- værelse og kommunikation via netværkstjenesterne og de sociale medier 
  • Robotterne og kunstig intelligenser er på vej: Hvad kan de lige nu – hvad med fremtiden, og hvornår sker det? 
  • ”Smart”-æraen er begyndt: Hvad handler de næste ”smart”-teknologier om i et intelligent, globalt forbundet netværk

Program for Master Classes

Man har mulighed for at tilmelde sig Master Classes enkeltvist eller samlet. Hvis man ønsker at deltage i alle Master Classes. 


Master Class 1 - Torsdag, den 30. august 2018 Det digitale mindset: ”The Big Picture”, udviklingstrends, disruption i brancherne, økonomien og de politiske vilkår.
Master Class 2 -  Fredag, den 28. september 2018  De digitale infrastrukturer og nye værktøjer: ”Internet of Things”, cloud computing, big data, apps, sensorer, 5G mv..
Master Class 3 -  Torsdag, den 11. oktober 2018 Fremtidens medarbejdere er medskabere – om kreativitet, designtænkning og værdiskabelse i livet, i business og i verden.
Master Class 4  - Torsdag, den 8. november 2018 Robotterne og kunstig intelligens er på vej:  Hvad kan de lige nu – hvad med fremtiden, og hvornår sker det?
Master Class 5 - Torsdag, den 6. december 2018 "Smart”-æraen er begyndt: Hvordan håndterer vi de næste ”smart”-teknologier i et intelligent, globalt forbundet netværk?