Kurser i digital kommunikation - DMJX


I foråret 2023 udbyder DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) en række kurser, som kan være  relevante for medarbejdere i branchen.

Nedenfor finder du en lille beskrivelse samt link til tilmelding. Kursernes omkostninger kan refunderes af KONPA-Legatet. Priserne for de enkelte kurser varierer, og kan ses på de enkelte tilmeldingslink.

Det er vigtigt, når man tilmelder sig kurset på nedenstående links, at man noterer sig i kommentarfeltet, at man ønsker at søge KONPAs legat. Regningen for kurset bliver sendt til virksomheden, og vi uddeler legat i januar og juni og tilbagefører udgifterne ved kurset.

Frameldingsregler
Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Branchekurser (kurser uden adgangskrav): Afmelding skal ske skriftligt og senest 4 uger inden 1. kursusdag. Hvis du afmelder dig senere end 4 uger før 1. kursusdag opkræves hele kursusgebyret. Ved afmelding kan du eventuelt, efter forudgående aftale med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, sende en anden deltager.

 

Video til TikTok og Instagram Reels

Video på højkant er kommet for at blive, så du kan lige så godt springe ud i det. På det her kursus kommer du i gang med at producere engagerende videoindhold til Instagram Reels og TikTok med din mobil. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 14.-15. marts 2023

Sted: DMJX, Aarhus og København

Nudging: Adfærdsændring med kommunikation

Du lærer at bruge adfærdskommunikation til at lave bedre annoncer, optimere din hjemmeside og skrue dine salgstal op. 

Varighed: 3 dage

Datoer: 8.-10. maj 2023

Sted: DMJX, København

Styrk dit brand med bæredygtighedskommunikation

Du får kommunikationsværktøjer til at styrke din organisations bæredygtige profil, der sikrer loyale følgere, øget brandværdi og større markedsandele. 

Varighed: 4 dage

Datoer: 28. februar - til 1. marts og 30.-31. marts 2023

Sted: DMJX, København

Klog på CANVA

Du lærer at lave god grafik til din markedsføring - uden en grafisk uddannelse i bagagen. Med det nemme og intuitive værktøj Canva kan du lave sprød grafik, som passer til din virksomheds visuelle identitet. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 7.-8. juni 2023

Sted: DMJX, Aarhus

Indsigter: Dit vigtigste kommunikationsværktøj

Du lærer at arbejde med indsigter i din kreative kommunikation. Efter kurset kan du fange dine modtagere med relaterbare budskaber og få dem til at tænke: "ja, det kender jeg godt!"

Varighed: 3 dage

Dato: 16.-17. marts og 30. marts 2023

Sted: DMJX, København