Kurser i digital kommunikation - DMJX


I efteråret 2022 udbyder DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) en række kurser, som kan være  relevante for medarbejdere i branchen.

Nedenfor finder du en lille beskrivelse samt link til tilmelding. Kursernes omkostninger kan refunderes af KONPA-Legatet. Priserne for de enkelte kurser varierer, og kan ses på de enkelte tilmeldingslink.

Det er vigtigt, når man tilmelder sig kurset på nedenstående links, at man noterer sig i kommentarfeltet, at man ønsker at søge KONPAs legat. Regningen for kurset bliver sendt til virksomheden, og vi uddeler legat i januar og juni og tilbagefører udgifterne ved kurset.

Frameldingsregler
Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Branchekurser (kurser uden adgangskrav): Afmelding skal ske skriftligt og senest 4 uger inden 1. kursusdag. Hvis du afmelder dig senere end 4 uger før 1. kursusdag opkræves hele kursusgebyret. Ved afmelding kan du eventuelt, efter forudgående aftale med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, sende en anden deltager.

Diplom og Akademikurser (kurser med adgangskrav/ECTS udløsende): Afmelding skal ske skriftligt og senest 4 uger inden 1. undervisningsdag. Hvis du afmelder dig senere end 4 uger før 1. undervisningsdag opkræves hele kursusgebyret.

 

Adobe After Effects for begyndere

Du bliver fortrolig med Adobe After Effects og lærer at lave enkle, færdige animationer, som du kan bruge i dit arbejde. Du bliver undervist af Stig Petersen, der er grafisk designer med lang erfaring inden for motion graphics fra DR og TV 2. 

Varighed: 3 dage

Datoer: 12.-14. december 

Sted: DMJX, København

Lav video på højkant til sociale medier

Video på højkant er kommet for at blive, så du kan lige så godt springe ud i det. På det her kursus kommer du i gang med at producere engagerende videoindhold til Instagram Reels og TikTok med din mobil. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 24.-25. november

Sted: DMJX, København

Marketing Management

Kursus for dig, der er marketingsleder eller -specialist, og som ønsker opdaterede kompetencer inden for marketingstrategi, -eksekvering og -ledelse. 

Varighed: 6 dage

Datoer: 28.-29. september, 26.-27. oktober og 16.-17. november

Sted: DMJX, København

Nudging: Adfærdsændring med kommunikation

Du lærer at bruge adfærdskommunikation til at lave bedre annoncer, optimere din hjemmeside og skrue dine salgstal op. Du bliver undervist af Anita Lykke Klausen, der er en af landets førende nudgingeksperter inden for marketing. 

Varighed: 3 dage

Datoer: 21.-23. november

Sted: DMJX, København

Styrk dit brand med bæredygtighedskommunikation

Du får kommunikationsværktøjer til at styrke din organisations bæredygtige profil, der sikrer loyale følgere, øget brandværdi og større markedsandele. 

Varighed: 4 dage

Datoer: 2.-3. november og 7.-8. december

Sted: DMJX, København

Through Leadership - brug viden som branding

Du lærer vejen til at blive vidensførende inden for et felt og skabe langtidsholdbar synlighed og troværdighed for din organisation ved at ’eje’ strategisk udvalgte fagområder i den faglige og offentlige debat. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 8.-9. november

Sted: DMJX, København

Det ultimative Infografik-kursus

Giv dine budskaber det ultimative boost med infografik. Du kommer hele vejen rundt om infografikkens mange muligheder på dette forrygende, ultimative tredages kursus. Du skal arbejde konkret med forskellige grafiske programmer, og samtidig lærer du at tænke infografisk, hvad angår idé, udførsel og finesse. 

Varighed: 3 dage

Datoer: 6. - 8. december

Sted: DMJX, København

Infografik crash course

Du kommer i gang med at producere effektiv infografik, der forstærker dine budskaber. Efter kurset har du nemt ved at kommunikere kompleks viden, som dine læsere let kan afkode. 

Varighed: 1 dag

Startdato: 26. september

Sted: DMJX, København

Det ultimative SoMe-kursus

Du lærer at lægge en konkret SoMe-strategi og planlægge et contentflow med en gennemgående formidlingsprofil, som vil gøre din tilstedeværelse på sociale medier stærkere. Med den rette tilgang til community management kan du skabe positivt engagement og konvertere dine følgere til kunder. 

Varighed: 4 dage

Datoer: 28. november - 13. december

Sted: DMJX, København

Klog på CANVA

Du lærer at lave god grafik til din markedsføring - uden en grafisk uddannelse i bagagen. Med det nemme og intuitive værktøj Canva kan du lave sprød grafik, som passer til din virksomheds visuelle identitet. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 26. - 27. oktober og 6. - 7. december

Sted: DMJX, København

Nyhedsbreve - hvad virker lige nu

Du lærer at få succes og skabe målbare resultater med dit nyhedsbrev. efter kurset vil du elske at se på dine åbningsrater. 

Varighed: 2 dage

Datoer: 30. januar og 31 januar 2023

Sted: DMJX, København

Sådan skriver du seriøst sjovt

Du lærer at strø humor ud over dine tekster med løs hånd, så dit sprog får den saft, kraft, gnist og gejst, som dine læsere kvitterer for med et LOL eller et like. 

Varighed: 1 dag

Dato: 21. november

Sted: DMJX, København

 

Diplomkurser

Byg ny viden ovenpå den du allerede har, og skab løsninger på udfordringer i din hverdag. Få samtidig et papir på dine kompetencer, som kan åbne nye døre for din karriere. Diplomkurser har særlige optagelseskrav og afsluttes med eksamen – læs mere på kursussiderne.

Brandingstrategi og kampagner

Du får en teoretisk og begrebsmæssig forståelse for image- og brandingsprocesser og lærer at omsætte din viden til praktisk, brandunderstøttende kommunikationsarbejde. Efter kurset kan du selv lægge strategier og træffe brandstrategiske beslutninger. 

Varighed: 5 dage + online eksamen 3. januar 2023

Startdato: 19. september

Sted: DMJX, København

ECTS: 10

OBS: dette kursus har adgangskrav og eksamen, læs mere på kursussiden

Sociale medier i strategi og kommunikation

Opgradér din viden om digital kommunikation, og lær at udvikle sociale mediestrategier. 

På kurset bliver du fortrolig med de forskellige sociale platformes formater og grundlæggende algoritmer, og du får redskaber til at arbejde strategisk og praktisk med sociale medier.

Varighed: 6 dage + eksamen 8. februar 2023

Startdato: 24. oktober

Sted: DMJX, København

ECTS: 10

OBS: dette kursus har adgangskrav og eksamen, læs mere på kursussiden

Samfundsansvar og strategisk CSR-kommunikation

Tag lederskab over egne projekter og i forhold til dine kolleger eller medarbejdere.

På kurset i kommunikationsledelse får du arbejdet med dine egne udfordringer og afprøvet nye ledelsestiltag i praksis. Kurset er skræddersyet til kommunikations- og mediefolk.

Varighed: 5 dage + online eksamen d. 21.06.22

Startdato: 28.03 2022

Sted: DMJX, København

ECTS: 10

OBS: dette kursus har adgangskrav og eksamen, læs mere på kursussiden