Karina Jensen, studerende


Karina Jensen, studerende.

Jeg er dybt taknemmelig for jeg i 2019 modtog et bidrag fra KONPA til påbegyndelse af min overbygning til min master i European Exeutive MBA (E-MBA). Dog ændrede min økonomiske situation sig og støtten blev i stedet anvendt til, at jeg kunne betale de sidste rater til min Double Degree hos IBA Kolding. Hvilket har gjort, at jeg i dag er den heldige indehaver af to bachelorgrader inden for International Handel og Markedsføring (International Business Management and Marketing).

Som den eneste afsluttende dansker på holdet 2018-2020 glæder det mig, at jeg har kunnet færdiggøre en uddannelse både i Kolding og via e-learning fra The University of Leeds, England. En double degree betyder, at jeg har arbejdet en del ekstra for at løse alle vores opgaver, men at jeg har udvidet min horisiont og internationale netværk, samtidig med jeg har dygtiggjort mig på dansk og engelsk.

Jeg tror på, at min uddannelse har givet mig en bred viden og et stærkt fundament, når jeg skal ud på jobmarkedet. Med 13 års samlet erfaring fra Forsvaret, er den "civile verdens" mange muligheder motiverende og inspirerende, og med KONPA fondens støtte, har jeg nu chancen for at gribe mange af dem!