Nye medlemmer i KONPA

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til to nye medlemmer i KONPA; Indeks Retail og Boresko
 

 

Nogle kan måske huske at vi talte med Indeks Retails' indkøbschef, Niels Rode, i forbindelse med "5-hurtige" i oktober-udgaven af nyhedsbrevet. I kan læse Niels' svar på de 5 hurtige spørgsmål her.

Indeks Retail A/S er resultatet af en driftmæssig fusion i 2005 mellem to af de største frivillige boghandlerkæder i Danmark. Før 1998 var størstedelen af Bøger & papir-butikkerne med i Bog & idé, men en på det tidspunkt konceptionel opstramning i Bog & idé-kæden gav plads til et mere frivilligt Bøger & papir-koncept, hvorfor de to kæder virkede hver for sig frem til fusionen i driftsselskabet Indeks Retail A/S.

I 2006 blev endnu en boghandlerkæde føjet til Indeks Retail A/S, idet en række boghandlere gik sammen med Indeks Retail A/S og dannede kæden BOGhandleren.

I foråret 2013 Købte Indeks Retail A/S Legekæden. Legekæden drives fortsat som selvstændige butikker af det enkelte Legekæden medlem, som nu har fået adgang til serviceydelser fra Indeks Retail A/S.

I foråret 2017 blev kæderne Bøger & Papir og Bog & idé slået sammen, og disse drives herefter under Bog & idé-konceptet.

 

BORESKO er en moderne kontorforsyning, der ud over kontorartikler, leverer en lang række andre varer og ydelser til kunder, både i nærområdet, i Storkøbenhavn og til hele Danmark, og dækker behovet overalt i virksomheden - kontor, lager, kantine, værksted og produktion.

BORESKO leverer alle typer af produkter f.eks. papir, kuverter, kontortape og lim, ringbind, kontorinventar, hulle- og hæftemaskiner, papkartoner, emballage, boblefolie og pakkefilm, indpakning, emballagetape, kalendere, gaveartikler, engangsartikler til kantinen, kaffe the og chokoladedrikke samt småkager og chokolade til mødelokalet, kontormaskiner, regnemaskiner med mere. Ligeledes toner og blæk til de fleste blækprintere, laserprintere og kopimaskiner.

BORESKO er gennem samarbejde med Telekæden, leverandør af telefoni, mobil- og smartphones samt omstillingsanlæg. BORESKO leverer udstyr fra bl.a. Apple, Samsung, HTC, Nokia, Doro, LG og Sony.