Temadag 2021

Så kan vi endelig løfte sløret for datoen til KONPAs Temadag 2021. Det bliver nemlig den 2.
– 3. september 2021 på Hotel Christiansminde ved Svendborg.

Temadagen kommer til at omhandle brancheglidning, grøn omstilling og så kommer vi også
forbi Amazon – Tilmelding sker ved at trykke her.

Invitation til Temadag 2021.

Vi kan blandt andet byde velkommen til:

Torben Fog, Founder & COO af Spirii. Som virksomhed sælger Spirii el-bil ladeløsninger til
virksomheder, kommuner og boligforeninger. Torben Fog skal tale om omstilling til mere
bæredygtighed


Mød Mia Wagner fra DR-programmet Løvens hule og hør hende fortælle om arbejdet med de modige iværksættere. Hvem er kvinden bag og hvad driver hende til at sige farvel til stillingen som koncerndirektør og starte sin egen virksomhed Nordic Female Founders. Hvordan har Corona påvirket iværksætteriet og hvad kan vi andre lære af det?

Mia Wagner er bedst kendt som investor i DR-programmet Løvens Hule. Derudover er Mia medstifter af Nordic Female Founders, som investerer i iværksætteri og løfter kvinder i iværksætteriet. Hun er tidligere koncerndirektør i familievirksomheden Freeway, som er baseret i Viborg. Forinden det var hun praktiserende advokat og konfliktmægler.

Mia Wagner introducerer jer også for den succesrige iværksætter Mette Lyngholm fra virksomheden Eyda, som fik en investering hjem i Løvens Hule 2020. Eyda producerer og sælger fitness tøj til kvinder og udemærker sig med en stærk salgsstrategi med udelukkende salg fra egen webshop og med en målrettet influencer marketingstrategi.


Ulrik Grevenkop-Castenskiold er Managing Partner i Maze-One. Han har mere end 4 års erfaring med Amazon. Han er ansvarlig for Maze-One i Norden og hjælper til dagligt en række nordiske kunder med at sælge og markedsføre sig på Amazon i Europa, USA og Asien.

Niels Ralund er e-handlens stærke stemme i dansk erhvervsliv med sin dybe indsigt i de krav, som digitaliseringen stiller til erhvervslivet – især i handelserhvervene. Niels trækker såvel på sine erfaringer som iværksætter, selvstændig, direktør i FDIH, medlem af forretningsudvalget i e-commerce Europe og nu e-handelsdirektør i Dansk Erhverv Digital Handel samt sin tætte personlige kontakt til virksomhederne, så han har i den grad fingeren på den digitale handels puls.

Vi lover, at der bliver rigtig god mulighed for at netværke! Dette blev nemlig efterlyst efter Temadag i 2019.

 

Hotel Christiansminde