Invitation Insi​ghts-X 2019

Med sit kompakte format og ideelle timing er Insights-X blevet den perfekte ordreplatform for mange købere og detailhandlere. Den 5. udgave af Insights-X bliver gennemført i Nürnberg, Tyskland, den 9. til 12. oktober 2019 – med mange nye populære udstillere. Igen i år vil mere end 300 udstillere præsentere de vigtigste nye produkter inden for papir og kontorartikler.

 
Opdag de nye produkter allerede i efteråret og få inspiration til dit produktsortiment for det kommende år. Yderligere input kan for første gang findes i det nye specielle displayområde #Inspiration.
 
Du inviteres hjerteligt til at opleve Insights-X. Som medlem af KONPA får du og en gæst gratis adgang til messen. Du skal bare indløse de medsendte kuponkoder på www.insights-x.com/konpa/. Her kan du ligeledes finde yderligere information om messen. Hvis en kuponkode ikke virker, så prøv da en anden. 
 
Som en del af KONPA er du velkommen til at nyde en gratis kop kaffe eller møde forretningspartnere i vores PartnerLounge, Hall 3C, Stand D-20.

Find din rabat kode her