Om KONPA


Ved du, hvad din brancheorganisation kan tilbyde dig? 

Svaret er gratis uddannelse, netværk og større indsigt i branchen! 

Tilbuddene i KONPA er mange og vores medlemmer beretter, at udbyttet er stort, så forhåbentlig sørger du og din virksomhed også for at det optimale ud af medlemskabet. 

Kort fortalt er KONPA et inspirerende, fagligt netværk for kontorforsyningsbranchen, som giver dig en tættere kontakt til dine leverandører og kollegaer i branchen. Hele værdikæden er repræsenteret, og medlemmerne spænder fra producenter, leverandører, distributører og grossister til forhandlere. Som medlem af KONPA er du derfor medlem af et helt unikt B2B-netværk 

 

Gennem KONPA ACADEMY tilbydes alle medlemmer gratis kurser og uddannelser. Vi udbyder både kortere og længerevarende uddannelser, som kan øge dine kompetencer indenfor en lang række relevante områder i branchen såsom salg og marketing, SoMe og mere elementære områder som præsentationsteknikker og Excel. Forhåbentlig er der også et kursus, som falder i netop din smag.   

 

Sæt kryds i kalenderen til årets Branchedag 

Som et af årets højdepunkter arrangerer KONPA årligt en Branchedag, hvor du kan møde dine kollegaer i branchen og lade dig inspirere af oplæg fra erfarne og relevante oplægsholdere. Det er også til Branchedag, vi fejrer branchens succeser ved at uddele ’KONPA-Prisen’ til det medlem eller den virksomhed, som har gjort det ekstraordinært godt det forgangne år. Som noget helt nyt i år, så uddeler vi også prisen ’Rising Star’, som uddeles til et ungt, nyt talent i branchen, som har en lysende fremtid foran sig. Hvis du kender en kollega eller en virksomhed, som du synes fortjener en indstilling til enten ’KONPA-prisen’ eller ’Rising Star prisen’, så tøv ikke med at sende en e-mail til hms@danskerhverv.dk.  

Alle ansatte i medlemsvirksomhederne er velkomne til Branchedag, og vi håber på at se så mange som muligt. Følg med i vores nyhedsbrev og se hvornår og hvordan du kan tilmelde dig. 

 

Er du ung og ønsker indflydelse? 

Vidste du, at KONPAs bestyrelse har nedsat et Advisory Board? Boardet har til formål at gøre KONPA mere synlig og attraktivt for de yngre medarbejdere i branchen – eller sagt på en anden måde; give en stemme til dem, der kan være med til at forme KONPA i fremtiden. Der optages løbende nye medlemmer i KONPAs Advisory Board, så hvis du er ung og har lyst til at bidrage til udviklingen af KONPA og branchen, så tag endelig fat i sekretariatet på info@konpa.dk.  

 

Hold dig opdateret 

Hvis du vil holde dig opdateret på, hvad der sker i KONPA, så opfordrer vi dig til at følge med på LinkedIn.com/company/konpa, hvor vi løbende opdaterer dig på nyt i branchen og tilbud i KONPA. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev på konpa.dk/nyhedsbrev, hvor vi bl.a. tipper dig om KONPAS webinarer, hvor vi ser nærmere på de nyeste tendenser i og udenfor branchen.