Om KONPA


KONPA er et inspirerende, fagligt netværk for kontorforsyningsbranchen. KONPA er en brancheforening, hvor hele værdikæden er repræsenteret og har dermed et unikt B2B netværk. Medlemmerne spænder fra producenter, leverandører, agenter, grossister til forhandlere. Foreningen har 53 medlemsvirksomheder og 6 personlige medlemmer.

KONPA arrangerer 2-3 uformelle netværksmøder om året med branchespecifikke emner, hvor det er muligt at træffe kolleger, kunder og leverandører fra branchen. Hvert andet år arrangeres KONPA Temadag, som samler hele branchen med internationale talere. I 2019 afholder vi en nordisk temadag den 9. maj i samarbejde med vores svenske søsterorganisation KEPA.

KONPA tilbyder medlemmerne gratis kurser. Vi har oprettet KONPA ACADEMY for at tilbyde medarbejdere og ledere både kortere og længerevarende uddannelse, som kan bidrage til at øge deres kompetencerne indenfor en lang række relevante områder i branchen såsom salg og marketing, SoMe og mere elementære områder som præsentationsteknikker og Excel.

I år kan vi fejre 130 års jubilæum, da KONPA har eksisteret siden 1888.