KONPA Academy


Så er tilmeldingerne til KONPA-Academy for foråret 2020 åbnet! Denne sæson tilbyder vi i samarbejde med improveme tre akademiuddannelser samt flere kurser til forbedring af digitale færdigheder, som vi udbyder samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Læs mere om de forskellige tilbud i menuen til venstre eller i KONPA-Kataloget på dette link.

I KONPA har vi oprettet KONPA Academy, hvor vi i samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Improveme og Erhvervsakademierne i København og Aarhus KEA, EAAA tilbyder både kortere og længerevarende kurser samt kompetencegivende akademiuddannelser, som giver ECTS-point. Alt dette skal bidrage til at øge jeres kompetencerne indenfor en lang række relevante områder i branchen såsom salg og marketing og mere elementære områder som præsentationsteknikker og Excel.

Det bedste ved branchens efteruddannelsesprogram er, at det er GRATIS! Alle medarbejdere i KONPAs medlemsvirksomheder har nemlig mulighed for via KONPAs legat at få refunderet virksomhedens udgifter til deltagelsen.

Kurserne vil blive afholdt i både Aarhus og København, og du kan finde al information om kurserne samt tilmelding i det medfølgende efteruddannelseskatalog.
I KONPA stræber vi hele tiden efter at være på forkant med de nyeste tendenser indenfor kontorforsyningsbranchen. For at vores medlemsvirksomheder kan forblive helt i front i et omskifteligt marked er det nødvendigt, at medarbejdere både inspireres og udfordres fagligt. Det er grundlæggende, at vi hele tiden hurtigt og fleksibelt kan opkvalificere medarbejdere - både fordi virksomhedernes behov ændrer sig, men også så alle medarbejdere, uanset deres uddannelsesbaggrund, kan udnytte deres potentiale til fulde.

Vi har gjort det så enkelt som muligt at tilmelde sig kurser og samtidig ansøge om legat til dækning af deltagergebyr. Det kræver blot, at du udfylder tilmeldingsblanketten. Legatet vil blive bevilliget 2 gange om året, så det kan være, at virksomheden skal lægge pengene ud et par måneder.