Medlemskab


Drag fordel af et bredt netværk

Brancheforeningen for kontorartikler, papir-, emballage og elektroniske produkter

 

KONPAs medlemmer dækker branchen bredt lige fra forhandlere, leverandører, agenter til grossister. KONPA er åben for alle virksomheder, der beskæftiger sig med kontorartikler, papir, emballage, elektroniske produkter og meget mere, som du bruger på kontoret.

Medlemsfordele

Medlemmer af KONPA har adgang til en lang række medlemsfordele og rabatter gennem Dansk Erhverv på bl.a. inkassoløsning, benzin, mobiltelefoni, udbudsvagten, samarbejdsaftale med forsikringsselskabet Willis Tower Watson m.m.

Derudover tilbyder KONPA:

  • En unik mulighed for at opkvalificere dine medarbejdere gennem KONPA Academy’s brede udvalg af akademiuddannelser og kurser – fx med henblik på Salg og Service. Er du medlem af KONPA, kan du derudover få prisen for tilmeldingen til akademiuddannelserne dækket af KONPA Legatet.
  • Muligheden for at engagerer dig i bl.a. bæredygtighedsdagsordenen og komme tættere på de offentlige udbud gennem KONPA’s 7 forskellige udvalg.
  • At du kan give dine unge medarbejdere en stemme via. KONPA Advisory Board, som er KONPA’s organ for unge medarbejdere. Her kan morgendagens ledere mødes og udveksle ideer og skabe netværk på tværs af branchens værdikæder.
  • Adgang til faglige medlemsmøder, information om trends i branchen fra ind- og udland og et aktivt brancheblad, som holder dig informeret om nyheder i branchen otte gange årligt.
  • Adgang til den årlige Temadagskonference, hvor store spillere fra alle dele af branchen og landet mødes til et arrangement af høj faglighed, som adresserer aktuelle problemstillinger for branchen og giver mulighed for at opbygge brede netværk i alle dele af branchens værdikæder. Du kan også selv sætte dit præg på eksekveringen af denne begivenhed, ved at engagere dig i Temadagsudvalget.
  • Medlemsrabatter hos nøje udvalgte samarbejdspartnere samt elektroniske nyhedsbreve.

 

Synes du det lyder spændende og vil gerne høre mere, så kontakt sekretariatet for yderligere oplysninger på tlf. 3374 6502 eller info@konpa.dk.