KONPA Academy Kataloget - Læs det her!

KONPA Academy Kataloget 

 

KONPA udsender Academy-Kataloget hver gang en ny sæson af akademiuddannelser starter. I det nuværende katalog kan du læse om alle KONPA's uddannelsestilbud. Se hele kataloget her

KONPA's uddannelsestilbud tæller akademiuddannelser i Salgspsykologi, Service samt den spritnye uddannelse i Ledelse. Akademiuddannelserne udbyder vi sammen med improveme. Uddannelsen er en rigtig akademiuddannelse, som er SVU-berettiget, giver ECTS-point og hvor en statsautoriseret censor kommer ud og er medbedømmer til eksamen. Indtil videre har akademiuddannelserne været et stor succeshistorie for KONPA's uddannelsesstrategi. Vi oplever meget meget stor tilfredshed fra deltagerne og deres virksomheder, som tit får noget meget konkret ud af forløbet. Med et karaktergennemsnit, som er autoriseret af Statens Censorkorps, på 10,6 er akademiuddannelserne med til at opretholde den høje ekspertise i branchen. 

Akademiuddannelserne opbygges typisk af 2-3 heldagundervisninger og en eksamen. Læs alt om dem i kataloget. 

 

Vil du derimod opbygge en stærk kommunikationsprofil eller forbedre din virksomheds Social Media indsats? Så skal du tilmelde dig KONPA's kurser i kommunikation og sociale medier, som vi udbyder i samarbejde med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). DMJX er i den grad nogen med fingeren på pulsen, og er 100 up-to-date med alle de nye værktøjer og metoder inden for kommunikation og social media. I deres selskab vil du have alle de rette forudsætninger for at blive en kommunikations-haj! 

KONPA udbyder i alt 13 kurser i samarbejde med DMJX, og disse kan vare alt fra en til syv dage. Du kan læse meget mere om uddannelserne i kataloget og finde lige præcis den, som passer til din virksomheds behov. 

 

I kataloget kan du også læse om, hvordan KONPA's Legat, kan dække alle din virksomheds omkostninger til efteruddannelse. Og hvis der er andet du er i tvivl om eller vil høre mere om, så tøv ikke med at skrive til info@konpa.dk. 

Antallet af ledige pladser er allerede kraftigt reduceret, så tøv ikke med at tilmelde dig og dine kollegaer nu!