Securit-Nordic er nyt medlem i KONPA

Vi byder velkommen til Securit-Nordic, som har valgt at melde sig ind i KONPA. Den administrerende direktør er Klaus Afzelius og ham har vi fået til at fortælle lidt om hvad Securit-Nordic er for en størrelse:

 

"Securit brandet ejes af den hollandske familie virksomhed Vermes BV, hvor ejeren Michael Vermes er 3. generation ved roret. Han var hovedmanden bag opfindelsen af chalk markeren – kridt markeren tilbage i 1987.

De originale kridt markere findes nu i rigtig mange farver og størrelser samt både til indendørs og udendørs brug og er udgangspunktet for de mange spændende produkter der til stadighed udvikles inden for skiltning og visuel kommunikation.

Securit beskæftiger ca. 450 medarbejdere og produkterne sælges i 90 lande verden over. Der udvikles hele tiden nye spændende produkter og løsninger til hovedsegmenterne Pro og Home.

Udover fantastiske variationer af tavler; blackboards, whiteboards, glassboards og korkboards samt de originale chalkmarkers, dækker sortimentet også over menukort, udendørs skiltning, afspærringssystemer, folier og maling samt dekorative produkter for den kreative, der ønsker at pynte væg eller vinduer.

Securit-Nordic ApS er en nystartet virksomhed der har overtaget distributionen af produkterne i Norden, Baltikum, Island, Færøerne og Grønland fra Hamelin. Virksomheden ejes af ledelsen og af Vermes BV.

Vi fører hele sortimentet fra Securit, forsøger at være meget fleksible med ingen minimums ordre krav, og vi tilbyder anbrud på de fleste produkter. Securit har en fantastisk content database, der allerede bliver rost til skyerne, med flotte miljøbilleder og videoer og der tilbydes fri adgang til denne til vore samarbejdspartnere".