Hertels


Hertels A/S
Kuhlaus Vej 80
4700 Næstved
55 72 10 75
hp@hertels.dk

"Hertels A/S - Kontorets bedste ven, når det gælder"

Som en stærkt forankret virksomhed i det syd- og vestsjællandske er kvalitet og leveringssikkerhed nøgleord for firmaet, hvis 13 medarbejdere med en gennemsnitlig anciennitet på over 12 år er fagligt meget kompetente.
Hertels A/S ønsker at skabe tætte relationer til sine kunder, og personalet sætter en ære i også at løse specialopgaver.
"At udføre det muliges kunst" - og dermed skabe varige forbindelser til kundekredsen og forvalte tilliden, så samhandel ikke blot er en kold forretning.
Som medejere af OSD gruppen er vi i stand til at tilbyde vores kunder en række klare fordele.
OSD gruppen er en landsdækkende organisation, der via et stort samlet indkøb er med til at sikre kunderne de nyeste kvalitetsprodukter på markedet til konkurrencedygtige priser. Vores valg af varesortiment er miljøbevidst og beskrevet med data på denne hjemmeside.
Samtidig med at vi via vores samarbejde i gruppen får "den store virksomheds" indkøbsfordele, sikrer vores placering i lokalområdet, at du kan få faglig betjening i forretningen eller ude hos dig selv af vores salgskonsulenter.
Hertels A/S er en virksomhed med veluddannede og servicemindede medarbejdere, derfor vælger mange stadig personlig betjening. Tag telefonen og lad os få en snak om, hvordan vi på bedste vis kan gøre vores fordele til din fordel!
Måske er det en af grundene til, at firmaet nu har eksisteret i over 80 år.