KONPA Prisen 2017


Vinder af KONPA Prisen 2017 blev


Kim Jensen, adm. direktør, Staedtler Nordic A/S

Med begrundelsen:
Kim og hans team har salgsmæssigt outperformet markedet og øvrige kontorprodukter i flere år ved at forstå markedets behov og trends. De har vundet markedsandele gennem de traditionelle kanaler, men også gennem nye kanaler, hvor de er førende inden for ”writing”-segmentet. Staedtler er desuden banebrydende inden for miljø med deres udvikling af nye produkter i miljøvenlige materialer. Kim Jensen er altid villig til at kigge alternative veje, når det gælder salg, branding og forretningsudvikling. Kim er som person kendetegnet ved et højt drive, hurtig på aftrækkeren og et smittende humør. Og så har Kim Jensen opbygget en organisation, der bakker ovenstående op - det er fantastisk!

Kim deltog i Temadag 2017, men kunne desværre ikke deltage om aftenen. Et stort tillykke til Kim, som efterfølgende fik overrakt prisen af formand Jørgen Foley og sendt en stor tak for prisen, som han er utrolig glad for og stolt af!

Også et stort tillykke til Maya Koustrup fra Redoffice Kontorsupermarked, som vandt for at indsende forslag til nominering af KONPA Prisen 2017