Louise Møller Nielsen, Redoffice Daarbak A/S


Louise Møller Nielsen, Salgschef, Redoffice Daarbak A/S en del af Scan Office Group A/S.

Jeg har været ansat i firmaet i 5,5 år og arbejder i en stilling som salgschef med ansvaret for vores Account Managers i intern salg, denne rolle har jeg haft de seneste 4,5 år. Jeg har længe haft ambitioner om at videreuddanne mig og fylde værktøjskassen op med gode redskaber til at styrke mit lederskab og få mine mål til et højere niveau, og det har KONPA’s legatfond givet mig mulighed for, efter min ansøgning om et legat til efteruddannelse, som jeg var så heldig at få tildelt.

Jeg er derfor i gang med at læse en akademiuddannelse indenfor ledelse på Erhvervsakademi Sydvest, dette vil i alt strække sig over cirka 3 år. Uddannelsen udfordrer og inspirerer mig samtidig, og styrker min evne til at løse dagligdagens opgaver og eventuelle udfordringer i teamet. Det fag jeg har afsluttet og det jeg er i gang med, har allerede nu fyldt værktøjskassen op med gode metoder og teorier, som jeg kan konvertere til dagligdagen i praksis, både som leder og som kollega. Derudover har det også gjort mig bevidst om min egen og mit teams adfærd.

Med de ord vil jeg igen gerne have lov at takke KONPA’s legatfond, min chef og virksomheden for denne mulighed, jeg er meget taknemmelig for tilliden virksomheden har vist mig og støtten i forbindelse med uddannelsen i en travl hverdag.