Blachman


Du tilmelder dig kurset til Mona Adrian fra Blachman på ma@blachman.dk med teksten "Tilmelding til KONPA træning" i emnefeltet. 

Netværksbaseret Mødebooking 

Er du en af dem, der ubevidst nedprioriterer at booke møder med nye kunder? Eller får du rent faktisk gjort det, men ønsker nogle værktøjer til at gøre opgaven sjovere og øge succesraten på selve mødebookingen?

Mødebooking er for alle, der arbejder med salg og ønsker at tage ansvar for egne indsatser via proaktivt salgsarbejde. Træningen er skræddersyet til at udstyre dig med praktiske færdigheder, en plan og mod på opgaven.

Metoder

Vi ringer IKKE kold canvas, men sætter systematisk strøm til vores netværk og vores gode relationer. På den måde får vi plejet eksisterende relationer samtidig med, at vi genererer nye leads på potentielle nye kunder.

Det praktiske

Træningen består af 2 hele træningsdage. På den første træningsdag genererer vi nye leads med substans via netværk. På den anden træningsdag booker vi konkrete møder på de leads, vi har fået fra netværk. Begge dage er opdelt i en teoretisk formiddag og praktisk eftermiddag.

Der er plads til ca. 12 deltagere.

Datoer:

Træningsdag I: den 9. april 2024 kl. 9.00 – 16.00

Træningsdag II: den 23. april 2024 kl. 9.00 – 16.00

Lokation:

De to træningsdage afholdes hos Blachman i Lyngby.

Specifikt indhold og metoder til formiddagene

  • Teoretisk fundament og videndeling: Få dybere indsigt i mødebookingens psykologi og strategiske tilgange. Del erfaringer og viden med medkursister.
  • Værktøjer og teknikker: Lær konkrete værktøjer til struktureret og effektiv mødebooking, såsom struktur og retorik, indvendingsbehandling og lukkemetoder. Udvikl retoriske færdigheder og forstå, hvordan du kan skabe overbevisende samtaler.
  • Case-sparring: Anvend teorien i praksis gennem realistiske cases. Opnå praktisk indsigt og lær af andres udfordringer og succeser.

Specifikt indhold og metoder til eftermiddagene

Efter frokost er der "GO LIVE," hvor vi går fra teori til handling. Vi ringer ud i makkerpar og praktiserer det, vi har trænet i teorien om formiddagen. Vi tracker succesrater og arbejder målrettet med individuelle mål og udfordringer. Det hele foregår i trygge rammer, med tid til deling af holdninger og erfaringer undervejs. Der vil være fokus på en konstruktiv og støttende feedbackkultur, samt forberedelser, hjemmeopgaver og træning mellem modulerne.

Udbytte:

Mødebooking behøver ikke være en gys-opgave, som man bliver ved at skubbe foran sig. Med det rigtige mindset, de rigtige værktøjer og praktisk træning, vil du gå fra træningsdagene med nogle fede succesoplevelser, nye møder i kalenderen og mod på at fortsætte det gode arbejde, når du vender tilbage til kontoret. Vi vender kursusdage til arbejdsdage og sørger for, at du på dagene får booket nye møder med substans.

 

Tilmelding foregår til Mona Adrian på ma@blachman.dk med teksten "Tilmelding til KONPA træning" i emnefeltet.