Kursusfabrikken


Det er vigtigt, når man tilmelder sig kurset på nedenstående links, at man noterer sig i kommentarfeltet, at man ønsker at søge KONPAs legat. Regningen for kurset bliver sendt til virksomheden, og vi uddeler legat i januar og juni og tilbagefører udgifterne ved kurset.

Online marketing

Google Ads 

Vil du lære at oprette annoncer, så du rammer den målgruppe, der allerede efterspørger dit produkt? Vil du lære at arbejde med forskellige målretningsmuligheder og få det optimale ud af Google Ads? 

Google Ads udvidet 

Vil du lære, hvordan du udnytter Google Ads’ avancerede værktøjer og funktioner? Vil du have viden om, hvordan du bruger forskellige budstrategier til at sænke prisen og øge kvaliteten af dine Ads annoncer? 

Google Analytics 4 m. certificering

Kom helt i dybden med Google Analytics og få et certifikat på din nye viden.

Google Analytics 4

Snart bliver Analytics Universal udfaset, og nu gælder det om at mestre den næste generation, så du ikke bliver overhalet af dine konkurrenter. Du lærer at arbejde med og navigere i Google Analytics 4, ligesom du får indblik i en lang række smarte funktioner og indsigtsfulde rapporter. 

Google Shopping for begyndere 

Drømmer du om at blive mere synlig med dine webshopprodukter på Google? Og vil du gerne optimere dine chancer for online salg, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner? På kurset lærer du, hvordan du arbejder effektivt og målrettet med Google-Shopping-annoncering. 

Søgemaskineoptimering (SEO) 

Vil du lære, hvordan du arbejder i praksis med både onsite og offsite SEO, så du kommer i top på relevante søgeord og får succes med din SEO-indsats? 

Digital strategi 

Vil du lære at arbejde strategisk med jeres digitale markedsføring og skabe gode resultater på tværs af jeres digitale kanaler? Bliv klædt på til at kunne udvikle en overordnet digital strategi på tværs af platforme. 

E-mail markedsføring

Vil du lære, hvordan du udarbejder succesfulde nyhedsbreve i MailChimp? Vil du prøve kræfter med e-mail automation? 

 

Sociale Medier

Social Media Manager 

Vil du lære at blive en dygtig Social Media Manager? Vil du vide mere om  indholdsstrategier, annoncering, kampagneplanlægning, ‘den gode opdatering’, video og effektmåling på Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube? 

Facebook annoncering 

Vil du lære at arbejde med kampagner på Facebook? Ønsker du at få praktisk erfaring med annoncemodulet og opsætning af annoncer, samt hvordan du rammer din målgruppe? 

Facebook annoncering udvidet 

Vil du løfte dit niveau og lære at arbejde mere strategisk med kampagner på Facebook? Vil du lære, hvordan du indtænker Facebook annoncering som en del af din digitale strategi og få mest muligt ud af dine annoncekroner? 

Instagram 

Vil du lære, hvordan du bruger Instagram professionelt? Få styr på, hvordan du kan bruge kanalen strategisk, så du ikke spilder din tid. 

LinkedIn 

Vil du lære, hvordan du kan bruge LinkedIn som et effektivt værktøj til at markedsføre din virksomhed og tiltrække potentielle kunder? 

LinkedIn annoncering

Har du et ønske om at blive set, hørt og kontaktet på LinkedIn af relevante brugere og potentielle kunder? Eller føler du ikke, at dine organiske LinkedIn-indsatser batter nok? På dette kursus introducerer vi dig for LinkedIns omfattende annoncerings univers og dykker ned i de mange muligheder, du som virksomhed har for at målrette din markedsføring og kommunikation. 

Videokursus 

Vil du have praktisk erfaring med idéudvikling og videoproduktion, så du kan lave videoer, der fanger og fastholder modtagerens opmærksomhed? Med dette videokursus kan du sikre, at du kommer godt fra start med din nye markedsføringskanal.

Canva

På dette kursus får du en grundig indføring i programmet, så du bliver fortrolig med alle de vigtige værktøjer og funktioner. Du lærer at bruge Canva til at lave imponerende visuelle produkter til både tryk og web. Du får blandt andet mulighed for at designe plakater, visitkort og video, som du kan bruge på sociale medier eller som visuelt indhold i dine nyhedsbreve.

 

Sprogkurser

Forretningsengelsk grundlæggende 

Dette kursus i forretningsengelsk giver dig rig mulighed for at få trænet dine engelsksproglige kompetencer. Lær om alt lige fra retstavning, kommaregler og høflighedsudtryk til korrekt udtale, gængse faldgruber og meget mere. 

Forretningsengelsk udvidet 

På dette udvidede kursus i forretningsengelsk får du al den fornødne viden og intensiv træning, du skal bruge, for at kunne udfolde dig på professionelt engelsk – både inden for den mundtlige og den skriftlige disciplin. 

 

Grafisk Design

Adobe In-Design 

Med InDesign kan du selv udforme flot grafisk materiale til web og tryk, fx brochurer, webbannere, plakater eller visitkort. 

Adobe In-Design udvidet 

Har du allerede erfaring med InDesign, men vil du gerne blive endnu bedre? På dette udvidede InDesign kursus lærer du, hvordan du kan udnytte de mere avancerede funktioner i InDesign, så du kan effektivisere dit arbejde. 

Adobe Photoshop 

Vil du have praktisk erfaring med at arbejde i Adobe Photoshop og lære programmets vigtigste funktioner at kende? På dette kursus vil du arbejde med forskelligt billedmateriale til både web og tryksager og få en brugbar værktøjskasse til godt redigeringsarbejde. 

Adobe Photoshop udvidet 

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil du gerne blive endnu bedre? På dette udvidede Photoshop kursus introduceres du til de mere avancerede værktøjer og paneler, der kan lette din arbejdsproces. 

Adobe Illustrator

På kurset vil du opnå et bredt kendskab til Illustrator og få en række uundværlige værktøjer til udarbejdelse af illustrationer og grafik til både web og tryksager, fx logodesign og ikoner. 

Adobe Premiere Pro 

På kurset får du kendskab til Premiere Pros vigtigste funktioner, så du selv kan redigere og klippe visuelt flot videomateriale til brug på fx websites og sociale medier. Du lærer at lave de rigtige indstillinger fra start, så du letter din arbejdsproces i det lange løb. 

Adobe Premiere Pro udvidet 

På Premiere Pro udvidet opbygger du dybdegående kendskab til effektive værktøjer og avancerede klippeteknikker, der kan gøre dit arbejde i Premiere Pro lettere og dine færdige resultater bedre og mere professionelle. 

Adobe After Effects

På kurset får du redskaberne til at give dine videoer det ekstra lag, der sikrer en høj kvalitet og et professionelt slutresultat. Du bliver fortrolig med at arbejde i After Effects og at udnytte programmets mange redigeringsmuligheder. 

 

Microsoft

Power Bl - 2 dage 

Vil du lære at arbejde med Business Intelligence i Power BI?
På kurset får du kontrol over Power BI og lærer, hvordan du arbejder med datamodellering og opretter udførlige rapporter og datamodeller, der kan vises på mange forskellige enheder. 

Power Bl visualisering

På dette kursus er der fokus på visuel formidling i Power BI. Du lærer at designe og opretholde professionelle Power BI-rapporter med et indhold, der er nemt for modtagerne at afkode og navigere i. Du får indsigt i designprincipper, der er relevante for at bygge et burgervenligt dashboard, og du lærer at lave skabeloner for jeres BI-rapporter, for at sikre et ensartet udtryk med højkvalitet, når I skal formidle komplekse data. 

Excel grundlæggende 

Vil du have praktisk erfaring med at bruge Excels mange formler, funktioner og muligheder? Vil du have redskaberne til selv at kunne arbejde effektivt med databehandling i Excel? 

Excel udvidet 

Vil du lære, hvordan du optimerer din arbejdsproces i Excel ved at gøre brug af mere avancerede arbejdsredskaber og funktioner? På kurset vil du bl.a. lære, hvordan du kan skabe overblik i store regneark ved at gøre brug af avancerede funktioner. 

Excel Pivottabeller 

Vil du lære, hvordan du gør dine data forståelige og overskuelige? Med pivottabeller og diagrammer kan du klargøre og opsætte dine data, så resultaterne sikrer et bedre beslutningsgrundlag i virksomheden. 

Excel Master 

På dette Excel Master kursus får du kompetencerne til at kunne tage dit arbejde med Excel til nye og usete højder. 

PowerPoint 

På kurset vil du opbygge et solidt kendskab til PowerPoint. Du vil blive introduceret for grundlæggende, brugbare funktioner, så du selv kan opbygge præsentationer, der imponerer og fanger dine modtagere. 

Power Point avanceret 

På kurset lærer du, hvordan du benytter de mere avancerede funktioner i PowerPoint. Du bliver klædt på til selv at kunne udforme unikke præsentationer, der vækker opmærksomhed og skaber blikfang. 

Præsentationsteknik

Lær at præsentere og formidle på en sikker og overbevisende måde. På kurset lærer du at strukturere dit indhold, så du fastholder opmærksomheden. Du får desuden vejledning i, hvad du skal tænke over ift. evt. brug af PowerPoint, så du ikke føler dig låst i din fremlæggelse. 

Outlook 

Vil du lære at bruge Outlook som et effektivt værktøj til at strukturere din hverdag og få overblik over dine opgaver? Har du brug for at kende alle de brugbare funktioner i Outlook, så du kan øge din produktivitet? På kurset i Outlook får du indsigt i en række praktiske værktøjer, der hjælper dig med at skabe overblik og få en mere effektiv tilgang til prioritering. 

Microsoft Teams 

På dette kursus får du en introduktion til Microsoft Teams som et centralt værktøj til samarbejde i afdelinger og projekter – både internt og eksternt. Du bliver fortrolig med deling af filer, informationer, dialog m.m., så det nemt kan genfindes. 

Personlig effektivitet

Med et kursus i personlig effektivitet får du fyldt værktøjskassen op med viden, kompetencer og redskaber til at kunne sætte struktur på din arbejdsdag. 

Microsoft Office 365

Dette kursus baner vejen for en nemmere og mere effektiv arbejdsdag med Office 365. Vi dykker ned i Office 365-universets værktøjskasse og klæder dig på med den fornødne viden til selv at kunne bringe programmernes forskellige funktioner, tilpasningsmuligheder og genveje i spil i din dagligdag. 

 

Web & Data

WordPress 

Vil du lære, hvordan du professionelt og effektivt redigerer i hjemmesider med WordPress? Vil du introduceres til relevante funktioner og hurtigt kunne ændre din egen hjemmeside? På kurset lærer du, hvordan du mest hensigtsmæssigt opsætter og redigerer en hjemmeside. 

WordPress udvidet 

Dette kursus er for dig, der vil blive endnu skarpere til WordPress og lære om mere avanceret webdesign. På kurset vil du blandt andet få viden om flytning af en WordPress installation, sammenhæng mellem HTML-, PHP- og CSS-filter, redirects, responsive designs, child-theme, plugins og mere mere.