Kursusfabrikken


Brug for nye kompetencer?

Vil du opkvalificeres med viden og værktøjer, som du kan gå i gang med at bruge fra dag 1?
Kursusfabrikken tilbyder kompetencegivende kurser, hvor alle kan være med. Kurserne er målrettet dig, der ønsker nye kompetencer og praktisk erfaring med digitale værktøjer og programmer inden for online markedsføring, sociale medier, grafisk design, Microsoft Office-programmer, web- og dataudvikling. Kurserne spænder over både grundlæggende og udvidede kurser samt visse Master-udgaver.

Kursusfabrikken sørger for at tilpasse indholdet til dine individuelle behov. Med små hold på maks. 5 deltagere er du sikret det fulde udbytte af kurset, ligesom der er god tid til at stille spørgsmål undervejs og sparre med både underviseren og dine medkursister.

Alle underviserene er passionerede og erfarne specialister på hver deres fagområde, hvilket sikrer et høj fagligt niveau på alle vores forløb. Undervisningen er praksisnær, så du får rig mulighed for selv at prøve kræfter med netop de programmer og værktøjer, du gerne vil blive klogere på.

Kursusfabrikken afholder også skræddersyede kurser, hvor de sammensætter et forløb, der er tilpasset jeres virksomhed, og de erfarne undervisere tilrettelægger indholdet, så I får præcis den læring, I ønsker.

Det er vigtigt, når man tilmelder sig kurset på nedenstående links, at man noterer sig i kommentarfeltet, at man ønsker at søge KONPAs legat. Regningen for kurset bliver sendt til virksomheden, og vi uddeler legat i januar og juni og tilbagefører udgifterne ved kurset.